Dag 2 Neede - Emmen (92 km)
Door: Paul Compen
Blijf op de hoogte en volg Paul
19 Mei 2010 | Nederland, Emmen
Het is nog niet eerder voorgekomen dat ik twee keer op een dag een bericht geplaatst heb. Maar omdat ik nu toch achter Internet zit, maar een berichtje vanuit Emmen.
Vanmiddag ben ik rond 12.00 vertrokken uit Neede. Van Sander mocht ik wat later weg en zo had ik mooi de tijd om wat zaken te regelen. Zo moest ik de huur van april en mei nog even snel overboeken. Ook had ik me aangemeld voor een website voor fietstoeristen die een slaapplaats zoeken. Ik meldde me voor een plaats in Emmen. Tot mijn grote verbazing werd ik 10 minuten later gebeld dat ik mocht komen en mee kon eten. Dat is wel een aangenaam gevoel voordat je vertrekt! De tocht vandaag was zwaar door constante tegenwind en de grote open vlaktes (stukje Duitsland met veel gasvelden).
Nu zit ik in een huiskamer bij een aardige mevrouw waar ik net een heerlijke douche heb gehad. Morgen zal ik Duitsland in fietsen.
Zo, dat was het. Ik weet niet of mijn volgende bericht ook zo snel zal zijn...
Groetjes uit Emmen,
Paul
19 Mei 2010 - 20:44
Eva:
Hee Paultje!
ik zie dat je in mn hometown EMMEN bent haha.
waar precies?
xx Eva -
20 Mei 2010 - 08:28
Mvs:
Doe bolke der bär de groeten.
en verbrand je voeten niet. ;-)
20 Mei 2010 - 11:54
Annika:
Paultje,
Wat cool, een fietsvakantie! Hoe lang wil je reizen? Ik ga ook op fietsvakantie met Willeke. We gaan van hier naar Venetie :) Dus ik zal je berichten in de gaten houden. Super veel plezier!!
Groetjes Annika -
20 Mei 2010 - 17:14
NikoS:
Och Paultje Compen,
Zielig ventje.
Ga je vanaf vandaag vloeibaar Duits praten/drinken?
Ik zal je site in de gaten houden. Veel succes in ieder geval.
Yoe tout,
NikoS -
21 Mei 2010 - 11:40
Wieteke:
Hee Paul! Da's inderdaad al snel. Dus toch dinsdag al vertrokken? En zo'n end gefietst. Jongen toch!;-)
Klinkt allemaal spannend en ook mooi. Je hebt nu lekker (warm) weer. Ik volg je verhalen graag verder. Veel plezier.
x Wieteke -
21 Mei 2010 - 21:02
Stijn:
Paul ut Buul!
Het ga je goed man. Ik dacht laat ik die jongen nog even bellen om hem een fijne reis te wensen maar zie ik da ge godnondeju al onderweg bent. Ik wens je in elk geval een top tijd, geniet er van kerel!