Dag 8 Kiel (Rustdag) - Reisverslag uit Kiel, Duitsland van Paul Compen - WaarBenJij.nu Dag 8 Kiel (Rustdag) - Reisverslag uit Kiel, Duitsland van Paul Compen - WaarBenJij.nu

Dag 8 Kiel (Rustdag)

Door: Paul Compen

Blijf op de hoogte en volg Paul

31 Mei 2010 | Duitsland, Kiel

Hallo,

Het is alweer een tijdje geleden dat ik ge-update heb. Vandaar dat ik nu kort en bondig een aantal dagen zal bijwerken. Momenteel ben ik op het station in Kopenhagen.

De rustdag in Kiel was wel goed. Na het hotel ben ik naar een jeugdherberg gegaan. De stad Kiel viel erg tegen. Er is gewoon niet veel bijzonders in die stad te beleven. Af en toe meren grote cruiseschepen aan die bootladingen (letterlijk dit maal) touristen droppen.

In de avond ben ik bij gebrek aan beter weer naar het Chinee restaurantje geweest. Daar herkenden ze me direct. De dag ervoor had ik een praatje met de mensen gemaakt en dat was ze blijkbaar goed bevallen. 'Sie sind Guter Mann' zei de vrouw. (klopt natuurlijk ook ;). Voor 7 euro kreg ik een speciale behandeling... 9 gerechten. De tafel stond compleet vol. Het was zeker genoeg geweest voor 4 personen. vanuit China weet ik nog dat het netjes is wat te laten staan, zodat ze weten dat je genoeg hebt gehad. Ik ben in ieder geval erg beleefd geweest in dat geval .). In de avond heb ik een biertje gedronken met Jack, een gepensioneerde Amerikaan uit Washingon DC, die de wereld aan het rondreizen was.