Dag 7 Itzehoe - Kiel - Reisverslag uit Bederkesa, Duitsland van Paul Compen - WaarBenJij.nu Dag 7 Itzehoe - Kiel - Reisverslag uit Bederkesa, Duitsland van Paul Compen - WaarBenJij.nu

Dag 7 Itzehoe - Kiel

Door: Paul Compen

Blijf op de hoogte en volg Paul

25 Mei 2010 | Duitsland, Bederkesa

Het ontbijt op de boerderij was heerlijk. De boerin bleef maar praten. Na 1,5 uur heb ik gezegd dat ik echt moest gaan. Helaas had het die nacht flink geregend en had ik het zeil onder de tent niet goed gelegd waardoor er een flinke lekkage in de tent was. Wederom ellende. Ik heb alles maar zo goed mogelijk droog gemaakt en ingepakt. Na nog een lange douche ben ik richting Kiel gefietst. De trip ging wel redelijk goed. Al voel ik wel dat mn benen moe beginnen te worden. Vandaar dat ik besloten heb om in Kiel een dag rust te houden. In de avond besloot ik een hotel te zoeken. Helaas bleek alles weer te duur. Het kwam in me op om een Internetcafe te zoeken en daar te kijken. Via Booking.com zag ik een hotel dat ik eerder zag voor 80 euro, nu voor 30. Direct heb ik het geboekt en vijf minuten later stond ik op de stoep van het hotel. De hotellier vroeg zich al af hoe snel een Nederlander in vij minuten daar kon zijn. Op mijn eenpersoonskamertje heb ik alle natte spullen te drogen gelegd en heb ik de was in de douche gedaan. Inde avond naar een Chinees restaurantje geweest waar ik een driegangen menu had voor 7 euro. Erg lekker. Nu dus in Kiel en ga zo de stad in. Morgen fiets ik richting Flensburg langs de Ostsee voor de laatste dag Duitsland. Eigenlijk wel jammer, het is erg mooi en de mensen super vriendenlijk. Maar ja, Denemarken wacht…
Ik vind het leuk jullie berichtjes te lezen, dan type ik ook niet voor niets (knipoog).

Groetjes, der Paul.

• 25 Mei 2010 - 11:33

Rik:

Paulus,

goed bezig! Lees het met plezier!

Groet Rik

• 25 Mei 2010 - 20:13

Sander (Teusie):

Paulus,

Goed om te lezen dat je het goed maakt! Met een grote glimlach lees ik je belevenissen!! Houd je taai en geniet ervan....

Greetz vanuit Neede

• 26 Mei 2010 - 17:39

Ellen:

He Paulus,
    Wat goed om te lezen hoe het met je gaat!! Ik vond het trouwens ook super dat ik vorige week nog even heb gesproken aangezien we elkaar niet meer gezien hebben.
    Geniet van al het moois wat je onderweg ziet en blijf ons berichten met al je belevenissen. Ik lees het wel als een grote uitdaging om zo goed mogelijk te reizen tegen zo min mogelijk kosten!! Erg cool, meneer!
    Heel veel groetjes Ellen

• 27 Mei 2010 - 20:20

Geert En Papa:

ha Paul,

leuke verhalen! komish;) ik vind het knap dat je het zover gaat en dat je nog verder gaat, waar denk je te eindigen? veel succes ermee(zonder al te veel pech ;)) groetjes Geert en papa

• 30 Mei 2010 - 17:07

Roy.:

Hi Paultje,

wow...je bent al een heel eind. Goed om te horen dat het goed gaat! Jammer dat we elkaar niet meer gezien hebben, maar als je weer afdaalt richting het zuiden dan moeten we even meeten ergens in duitsland of iets..

Take care and have fun!

Ciao,