Dag 7 Itzehoe - Kiel
Door: Paul Compen
Blijf op de hoogte en volg Paul
25 Mei 2010 | Duitsland, Bederkesa
Ik vind het leuk jullie berichtjes te lezen, dan type ik ook niet voor niets (knipoog).
Groetjes, der Paul.
25 Mei 2010 - 11:33
Rik:
Paulus,
goed bezig! Lees het met plezier!
Groet Rik -
25 Mei 2010 - 20:13
Sander (Teusie):
Paulus,
Goed om te lezen dat je het goed maakt! Met een grote glimlach lees ik je belevenissen!! Houd je taai en geniet ervan....
Greetz vanuit Neede -
26 Mei 2010 - 17:39
Ellen:
He Paulus,
Wat goed om te lezen hoe het met je gaat!! Ik vond het trouwens ook super dat ik vorige week nog even heb gesproken aangezien we elkaar niet meer gezien hebben.
Geniet van al het moois wat je onderweg ziet en blijf ons berichten met al je belevenissen. Ik lees het wel als een grote uitdaging om zo goed mogelijk te reizen tegen zo min mogelijk kosten!! Erg cool, meneer!
Heel veel groetjes Ellen -
27 Mei 2010 - 20:20
Geert En Papa:
ha Paul,
leuke verhalen! komish;) ik vind het knap dat je het zover gaat en dat je nog verder gaat, waar denk je te eindigen? veel succes ermee(zonder al te veel pech ;)) groetjes Geert en papa -
30 Mei 2010 - 17:07
Roy.:
Hi Paultje,
wow...je bent al een heel eind. Goed om te horen dat het goed gaat! Jammer dat we elkaar niet meer gezien hebben, maar als je weer afdaalt richting het zuiden dan moeten we even meeten ergens in duitsland of iets..
Take care and have fun!
Ciao,